Wist u dat u ook gebruik kunt maken van een gratis waardebepaling?

Toen ik ging scheiden, na jarenlang met een man te hebben geleefd die blijkbaar alles en iedereen in de maling had lopen nemen, moest ik en wilde ik er zelf voor zorgen dat alles omtrent de verkoop van ons huid goed zou lopen. Ik ging zelf op zoek naar iemand die een gratis waardebepaling op ons huis kon gaan doen want ik wilde er geen geld aan uitgeven gezien mijn ex-man al zoveel van me had afgetroggeld en ik nu ook nog eens moest gaan verhuizen omdat ik het huis niet in mijn eentje kon betalen en hij ook niet. Maar goed, hij kon het zelf ook niet betalen gelukkig dus hij moest ook op zoek naar een nieuwe woning maar dat is niet mijn pakje aan. Ik kwam op de site verkoopmakelaarsoffertes.nl terecht waar ze aangeven een gratis waardebepaling te kunnen doen dus ik las even alles goed door voor dat ik contact met ze opnam. In eerste instantie geeft de website aan verkoopmakelaars te vergelijken met elkaar voor de verkoop van uw huis. Dat is natuurlijk al belangrijk want u wilt wel weten wie op de juiste en beste manier uw huis kan gaan verkopen in uw regio. U kunt dan gelijk beginnen met vergelijken maar u kunt ook direct een gratis offerte aanvragen. De makelaars die vervolgens reageren gaan u vrijblijvend informeren over de makelaarskosten. Zij voorzien u van gratis verkoopadvies en maken een inschatting van de huidige waarde van uw huis in de vorm van een, ja, gratis waardebepaling dus. Zo weet u gelijk per makelaar wat de kosten zullen zijn en kunt u een goede keuze maken met wie u in zee gaat. Als u klikt op het woordje gratis waardebepaling op de website wordt u doorgeleid naar een aantal vragen. Ze vragen naar het doel van de gratis waardebepaling. Wanneer u wilt gaan verhuizen, ik natuurlijk per direct. En dan stellen ze een paar vragen over de woning. Hierna vragen ze om uw adres gegevens zodat ze iemand kunnen koppelen aan uw regio. Een hele fijne manier van een gratis waardebepaling krijgen vind ik zelf en dan hangt er ook nog eens een makelaar aan vast, hartstikke mooi!

Ook een gratis waardebepaling nodig?

Dan is deze site zeker aan te raden. Ze komen professioneel over en reageren snel. Het is dan afwachten welke makelaar gaat reageren maar dat ging heel snel bij mij. Binnen no-time kwam er een makelaar voor de waardebepaling en kon alles van start gaan!

Als u ook wilt weten wat het bedrijf voor u kan betekenen, kijk dan even op de site

Neem  een kijkje op de website omdat:

  • Ze weten waar ze het over hebben en een onafhankelijke vergelijker zijn.
  • U een eerlijk en gratis advies krijgt.
  • U ook gelijk een offerte kunt aanvragen.

Ik ben in ieder geval erg blij met hoe alles is verlopen en hoe het is geregeld. Het huis is ondertussen verkocht en ik ben al bezig met ze voor een nieuwe woning en dit is bijna rond. Een echte aanrader dus, geloof me ik weet dat het spannend is maar als het voor mij is goed gekomen dan weet ik zeker voor u ook!