Kunstgras op maat voor tuinen, zwembadranden, terrassen en balkons

kunstgras

Bent u op zoek naar een hoogwaardige coating om een ​​natuurlijk gazon te vervangen, een tuin aan te leggen, de contouren van een zwembad aan te kleden , een balkon te verfraaien of het comfort van een terras te verbeteren? Kunstgras kan worden gebruikt om alle grondsoorten te bedekken, van aarde tot grind, inclusief beton, tegels of hout.

Veelzijdig, praktisch en niet erg rommelig, kunst gras onderscheidt zich als de beste oplossing voor landschapsarchitectuur en verfraaiing van uw leefruimte.

kunstgras

Nepgras voor een onklopbare prijs voor alle projecten en alle ondergronden

Dankzij het onberispelijke uiterlijk 365 dagen per jaar is het gras een lust voor het oog. Het realisme is verbluffend en het stralende groen is een siervoordeel dat uw exterieur zal verfraaien. Zijn “goed gemaaide” uiterlijk en zijn realisme lijken op echt gras. Het zal de meest aarzelende onder u overtuigen door stijl aan uw tuin te geven.

Het investeren in kunstgras biedt vele voordelen:

  • U hoeft uw gazon niet te maaien (tijdbesparend)
  • Geen water meer nodig (minder waterverbruik)
  • Geen kunstmest meer (verlaagt uw onderhoudskosten)
  • Dieren en kinderen zijn er dol op (Geen modder, plassen en grasvlekken meer!)
  • Resistent (lange weerstand in de tijd.

Eenvoudige installatie en direct resultaat

De installatie kan u overlaten aan een vakman, maar het kan ook zelf, het kan op elk type ondergrond (balkon, terras, aarde, zand, plaat, reeds bestaand gazon). Afhankelijk van de grondsoort zijn er 2 plaatsingswijzen te onderscheiden. Op een harde ondergrond hoeft u het gras slechts gedeeltelijk te lijmen op uw vooraf schoongemaakte mat.

Breng de lijm lineair en in de richting van de regenwaterstroom aan om de doorstroming te bevorderen. Op zachte grond zal het nodig zijn om volledig te wieden en vervolgens de grond te egaliseren. Dan is de installatie eenvoudig, rol gewoon de grasrollen uit en maak vervolgens de verbindingen met voorgelijmde strips.