Wat mis jij nog in je kantoor?

zit-sta-bureau

Wanneer je voor de eerste keer zelf een kantoor mag inrichten, of misschien al voor de tiende keer, kan het zijn dat je vanaf nul moet beginnen. Je denkt misschien snel aan de standaard dingen zoals een bureaustoel, een bureau en een opslagkast, maar er zijn al snel dingen die je misschien vergeet of van tevoren geen rekening mee houdt. Een voorbeeld hiervan is de overweging of een zit-sta bureau wat voor jou is. Weet je niet exact wat dit is en twijfel je nog wat je nou in jouw kantoorkamer neer moet zetten? Lees dan snel verder en maak een lijstje hoe jouw kantoor eruit moet zien.

Zorg voor een kantoor gebaseerd op jouw voorkeuren

Hoewel je je kantoor gaat gebruiken voor je werk, is het belangrijk dat je jouw kantoor aanpast op jouw voorkeuren. Hierbij wordt niet alleen bedoeld dat je zelf moet kiezen of je jouw muren blauw of rood wil, maar ook wat eigenlijk goed voor je is. Met name wanneer je fulltime werkt kan dit een hoop vragen van je lichaam en is het belangrijk dat je hier goed mee om gaat. Zorg daarom voor meubels die zich kunnen aanpassen op jou, zoals een zit sta bureau elektrisch. Niet alleen hou je door de beweging jouw lichaam gezond, maar voorkom je ook verdere klachten.

Let op dat je kantoorkamer wel praktisch blijft

Het kan heel leuk zijn om je kantoorkamer in te richten en misschien kom je wel van alles tegen dat het nog leuker kan maken, maar het belangrijkste is dat jouw kantoorkamer wel praktisch blijft. Natuurlijk hoeft het niet volledig zwart-wit te blijven, maar niet alleen je baas, maar ook jijzelf zal er het gelukkigste mee zijn als jij hier lekker productief kunt zijn en je alles makkelijk kunt doen. Denk daarom goed na over hoe praktisch iets is voordat je het werkelijk aanschaft.