Goedkope tegels op het internet

We hebben nu op het internet toegang tot de hele wereld en kunnen bijna alles online doen. Het internet is wel een digitale wereld maar het is wel verbonden met de echte wereld. Zo is het kopen en verkopen van fysieke goederen mogelijk. Goedkope tegels kopen op het internet komt dan ook door de verbinding van de digitale met de fysieke wereld.

Hoge kosten

Als een bedrijf een fysieke winkel of bouwmarkt wil openen kost dit veel geld. Ze moeten betalen voor het pand en de kosten die erbij komen kijken. Ze moeten ook personeel aannemen om alles netjes te plaatsen en verkoopmedewerkers om de klanten te helpen. Dan zijn er ook nog de kassa medewerkers. Hier zijn allemaal hoge kosten aan verboden wat goedkope tegels haast onmogelijk maakt. De kosten moeten gedekt worden en er moet ook nog winst gemaakt worden.

Lage kosten

Een webwinkel op het internet kan wel goedkope tegels aanbieden door de lagere kosten. Een webwinkel opzetten kost haast niks. Een magazijn met tegels is ook veel goedkoper. Geen verkooppersoneel of personeel om alles netjes te zetten. De klanten komen namelijk niet in het magazijn. Door het geld dat ze besparen met een webwinkel op het internet kunnen ze goedkope tegels aanbieden.