Filterdoek in verschillende uitvoeringen te vinden

filterdoek

Een filterdoek kan van groot belang zijn, als jij een eigen kweekruimte hebt. Hier ben ik inmiddels wel achter gekomen, na mijn zoveelste mislukte oogst. Toen ik wederom mijn planten bakjes leeg kon gooien, omdat de plantjes niet groeiden, maar bruin werden, heb ik een medewerker van de Growexpert om hulp gevraagd. Hij heeft met mij alle stappen doorgenomen om een goede oogst te kunnen krijgen. De eerste stappen had ik allemaal goed gedaan, maar toen wij het over de luchtzuivering hadden, merkte ik een afwijking. Ik heb namelijk wel een afzuiging staan, maar niet een speciaal filter die je hierin moet doen.  filterdoek

Het filterdoek heeft zeer goed geholpen, de planten staan allemaal in bloei

Eindelijk heb ik een keer resultaat geboekt en zie ik mijn plantjes groeien. Na de zoveelste mislukte oogst is het mij dan eindelijk gelukt. Mede dankzij de goede informatie die ik van de medewerker van de webshop heb gekregen, door een filterdoek aan te schaffen.

Ben jij ook benieuwd wat je allemaal bij de Growexpert kan kopen, neem dan een bezoek op hun website voor de mogelijkheden. De keuze is hier zo groot, daar hoef je echt de deur niet voor uit te gaan.