Compacte keuken met veel mogelijkheden

kleine_keuken

In een kleine ruimte zoals je vakantiewoning, of je hobbyschuur wil je gebruik maken van een keuken maar heb je er eigenlijk de ruimte niet voor. Met de mini keuken ben je van dit probleem af, een bakje koffie of thee zetten en afwassen is heel eenvoudig te doen. Wil je naast de keuken bijvoorbeeld een koelkast plaatsen of een gasfornuis om ook te kunnen koken dan kun je dit heel eenvoudig doen.

Mini keuken

Eenvoudig te plaatsen in iedere ruimte

Bij het plaatsen van een keuken heb je vaak te maken met leidingwerk wat in de muur gefreesd moet worden. Bij deze minikeuken is hak en breekwerk verleden tijd, aan de achterzijde is een slimme opening gemaakt voor de leidingen en eventuele stekkers. Het plaatsen van de keuken is een eenvoudig karwei wat iedereen uit kan voeren. De keuken wordt geleverd inclusief de hangkastjes boven de keuken.

Inclusief gootsteen en aanrechtblad

De kleine keuken heeft alles wat een grote keuken ook heeft te bieden, het aanrechtblad en de gootsteen worden gratis meegeleverd. De drie delen zorgen ervoor dat je ook in een kleine ruimte alle gemakken hebt die bij een normale keuken ook aanwezig zijn. Eenvoudig plaats je het aanrechtblad op de keuken en de gootsteen met schroeven en kit. Maak op deze manier ook van een kleine ruimte een opgeruimde ruimte.

Keuken

Wordt een chef kok met deze kleine keuken

Op slimme wijze wordt met deze keuken omgegaan met de ruimte, pannen, potten en borden kun je eenvoudig kwijt in de keukenkastjes. Het ruime werkblad kun je gebruiken om je producten op te bereiden. Nadat je gegeten hebt kun je in de gootsteen, die gratis wordt meegeleverd al je spulletjes weer afwassen. Altijd een schone opgeruimde ruimte inclusief een keuken waar je alles kunt klaar maken.