GU10 LED lampen

Met GU10 LED lampen zorg je voor mooie en elegante verlichting en bespaar je ook nog eens. LED is namelijk veel duurzamer dan voorgaande lampen. GU10 LED lampen verbruiken zo’n 85% minder energie, waardoor je per lamp zo’n € 10 per jaar kunt besparen. Bovendien heeft LED een langere levensduur dan andere lampen. GU10 LED lampen gaan meerdere jaren mee. Zo valt de prijs helemaal mee. Je vindt op deze pagina een aanbod aan GU10 LED lampen. GU10 is een fitting die geschikt is voor de meeste spots.

Kleur van het licht kiezen

Het is ook de meest gebruikte fitting in spots en wordt soms ook bajonettenfitting genoemd. GU10 LED lampen hebben dus mooie voordelen als het op geld aan komt. Maar ook de opties voor de verlichting zijn ruim genoeg om hier ook van de kunnen profiteren, ongeacht wat je voorkeur is als het om verlichting gaat. Zo zijn er GU10 LED lampen met 4000K die natuurlijk daglicht geven, maar ook GU10 LED lampen met 2700K die juist heel warm licht geven. En daar tussenin zijn ook meerdere opties. Daarnaast heb je nog smart verlichting met gekleurd licht voor GU10 LED lampen.

Vandaag bestellen morgen lampen

Je bestelt je GU10 LED lampen op deze website. Ze verkopen hier meerdere merken, dus wie een voorkeur voor een merk heeft, kan hier simpelweg op filteren. De meeste bestellingen worden gratis de volgende dag al thuis bezorgd. Dan moet je wel voor minimaal € 50 bestellen en de bestelling plaatsen voor 10 uur ’s avonds. Het kan altijd zo zijn dat jouw product even niet op voorraad is, dan kan het wel langer duren voordat je je bestelling in huis hebt.