De trends voor het inrichten van woningen

De inrichting van een huis zegt veel over een persoon. Iedereen heeft een andere smaak als het om decoratie gaat. Een industriële look is een zeer populair decor dat door velen wordt gekozen. Dit industriële ontwerp kan worden bereikt door gebruik te maken van beton. Beton ciré is een uniek product dat in elke ruimte zal opvallen. Verschillende beton cire kleuren geven je huis een opvallend karakter. Beton cire wordt door veel mensen gebruik in de ruimtes van het huis. Er zijn een aantal vervangers voor beton ciré maar eerst is het belangrijk om te weten waarom beton ciré zo populair is.

De pluspunten van kalkverf

Kalkverf is populair doordat het makkelijk aan te brengen is. Kalkverf zorgt ervoor dat muren een bijzonder effect krijgen. Dit wordt een wolkerig effect genoemd. Kalkverf kleuren bevatten geen giftige stoffen waardoor het milieuvriendelijk is. In de nieuwbouwhuizen, waar het milieu vooraan staat, is kalkverf de grote favoriet. Naast kalkverf is het ook mogelijk om gebruik te maken van betonlook verf. Betonlook verf is in trek vanwege de prijs. Daarnaast kan je met betonlook verf een industrieel interieur genereren voor een relatief lage prijs. De betonlook verf is verkrijgbaar in verschillende tinten. Hierdoor kan je zorgen voor een kleuren afwisseling in je huis. Bij betonlook passen bijvoorbeeld grijstinten om het interieur van je huis passend te maken.

Waarom is beton ciré zo populair?

Het grootste voordeel van beton ciré is de waterdichtheid. Daarom kiezen mensen meestal voor beton ciré in de badkamer. Beton ciré kan ook als vloer gebruikt worden. Nieuwe woningen maken vaak gebruik van vloerverwarming, dus het is belangrijk om te bepalen welke vloer je gaat installeren. Niet elke verdieping heeft vloerverwarming. Daarentegen is beton ciré geschikt voor vloerverwarming. Beton ciré kan een drukke en rustige uitstraling hebben. Een persoon kan kiezen welke uitstraling hij of zij het liefst heeft. De naadloze afwerking van de betonnen ciré zorgt ervoor dat hij in elk interieur past. beton ciré kan een industriële look realiseren.